Cel mai bun dezumidificator electric in 2019 la un pret excelent!

Dezumidificatorul este aparatul care are capacitatea de a regla cantitatea de apa pe care o putem regasi intr-o camera. In functie de problemele tale poti opta pentru un dezumidificator casnic sau pentru un dezumidificator profesional care sa te ajute sa ai parte de atmosfera mult dorita.

Un dezumidificator electric de aer te va ajuta sa ai o sanatate mai buna, dar si sa iti pastrezi piesele de mobilier in stare perfecta.

Vrei sa afli cum poti identifica o crestere a umiditatii? Iata cateva simptome initiale care te-ar putea ingrijora:

 • Disconfort climatic – diferente bruste de temperatura;
 • Peretii se deterioreaza rapid;
 • Piesele de mobilier se deterioreaza;
 • Aparitia mucegaiului sau a igrasiei;
 • Aerul devine irespirabil.

Cele mai bune 3 dezumidificatoare

Dezumidificator Trotec TTK28E, 10l/zi, Debit 100mc/h, Pentru spatii de pana la 15mp, Higrostat reglabil, Functie auto-restart

Capacitatea de dezumidificare maxima.: 10 l/24h
Debit aer maxim: 100 m³/h
Recomandare marime incapere: 15 m²/37 m³
Domeniul de functionare (temperatura): 5 °C pana la 35 °C
Domeniu de functionare (umiditate): 35 pana la 85 % u.r.
Tensiune de alimentare: 230 V / 50 Hz


Dezumidificator electric TTK30E, 12 l /24h, Debit 120 mc/h, Pentru 15 m², Higrostat, Timer, Display digital, Afisare umiditate

Capacitate de dezumidificare max./24h: 12 litri
Debit de aer: 120 m³/h
Recomandat pentru incaperi de pana la: 15 m² / 37 m³
Domeniul de lucru umiditate: 30 şi 80 % u.r.
Domeniul de lucru temperatura: 16°-32°C
Tensiune racord: 230V (50Hz)


Dezumidificator electric Rowenta Dry Compact 16L DH4216F0, 16 L, 3 nivele de umiditate, sistem de filtrare, functie pt uscarea hainelor, oprire automata, Alb

Capacitate de dezumidificare max./24h: 2,4 litri
Recomandat pentru incaperi de pana la: 35 m³
Domeniul de lucru umiditate: 40% – 50% – 60%
Tensiune racord: 52 dB


Cele mai bune 3 dezumidificatoare de camera sau apartament

Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP5E, 0,3l / 24h, Pentru incaperi de 6 mp, Lampa de control, Consum redus

Capacitate de dezumidificare max./24h:  0,3
Recomandat pentru incaperi de pana la:  6 m² / 15 m³
Alimentarea cu curent: 100 – 240 V/50 – 60 Hz
Curent nominal: 2,5 A
Nivel sonor (distanță 1m): 35 dB(A)


Dezumidificator Trotec TTK24E, 10l/zi, Debit 100mc/h, Pentru spatii de pana la 15mp

Capacitate de dezumidificare max./24h: 10 l / zi
Recomandat pentru incaperi de pana la: 15 m²
Domeniul de functionare (temperatura): 5°C – 35°C
Domeniul de lucru umiditate: 30% – 100 % u.r.


Dezumidificator electric Turbionaire Smart 16 – 16 l/24h, Panou de control digital

Capacitatea de dezumidificare maxima.: 2 litri
Debit aer maxim.: 130 m³/h
Recomandare marime încapere: 25 mp
Domeniu de functionare (umiditate): 5°C – 35°C
Tensiune de alimentare: 0.24 kW


Cele mai bune 3 dezumidificatoare profesionale

Dezumidificator TTK 171 ECO

Capacitatea de dezumidificare maxima.: 52 litri
Debit de aer: 450 m³/h
Domeniul de functionare, temperatura: 5°- 32°C
Domeniul de funcționare, umiditate: 30 pana la 90 % u.r.
Tensiune de alimentare: 230V (50Hz)


Dezumidificator TTK 655 S

Capacitatea de dezumidificare maxima.: 50 litri
Debit aer maxim.: 100 m³/h
Domeniul de functionare, temperatura: 5°- 32°C
Domeniul de functionare, umiditate: 32 pana la 100 % u.r.
Tensiune de alimentare: 230V (50Hz)


Dezumidificator profesional TURBIONAIRE PRO 50, pana la 53 l/zil

Capacitatea de dezumidificare maxima: 4,3 litri
Debit aer maxim: 350 m³/h
Domeniu de functionare (umiditate): 5°C – 35°C
Tensiune de alimentare: 230 V


Cele mai bune 3 dezumidificatoare ca raport calitate-pret

Dezumidificator Trotec TTK28E, 10l/zi, Debit 100mc/h, Pentru spatii de pana la 15mp, Higrostat reglabil, Functie auto-restart

un dezumidificator casnic foarte bun

Este practic si eficient, datorita dimensiunii sale isi poate gasi locul cu succes in orice incapere. Functioneaza automatic si este comandat de un higrostat. Se poate seta dinainte valoarea dorita a umiditatii in incapere de 40, 50 sau de 60%. Daca valoarea este depasita atunci aparatul se activeaza automat si se decupleaza economisand energie. Acesta mai are o functie si anume de dezumidificare permanenta. Prin functia de Auto – Restart aparatul porneste singur in cazul unei caderi de tensiune. Se poate monta usor deoarece vine insotit de fisa. De asemenea, un element important il reprezinta rotile orientabile cu ajutorul carora dezumidificatorul electric sa se poata muta usor dintr-o incapere in alta.

Alte avantaje pe care le putem enumera sunt: modul de dezumidificare permanenta, filtru lavabil si usor accesibil, dezghetare automata, protectie la prea plin cu deconectare automata, racord pentru furtun de evacuare externa a condensatului, dar si o lampa de control pentru a semnaliza cand rezervorul de apa este plin. Iar privitor la pret, acesta este unul foarte bun. Poate ai noroc sa il prinzi si la oferta.


Dezumidificator Trotec TTK30E, 12 l /24h, Debit 120 mc/h, Pentru 15 m², Higrostat, Timer, Display digital, Afisare umiditate

un dezumidificator de camera la un pret foarte bun

Acest dezumidificator electric are parte de o tehnologie inovativa. Are functii suplimentare precum lumina LED care semnalizeaza situatia actuala de umiditate.

Cele trei culori ale LED-ului indica daca umiditatea aerului este una optima, una ridicata sau una redusa. Modul de dezumidificare poate fi setat extrem de simplu de pe panou, poti alege intre comanda automata cu comanda cu higrostat si cu setarea valorii reale de umiditate, functionarea automata cu o umiditate presetata de 55%, dar si functionarea premananta.

Dezumidificatorul detine si o suflanta cu doua trepte, o protectie de supraumplere cu deconectare automata, dar si o lumina de control pentru semnalizarea unui rezervor plin.

Alte avantaje pe care acest aparat le detine sunt: timer, afisaj al umiditatii relative, functie de blocare copii, functie automata cu protectie contra deservirii necorespunzatoare  sau racord pentru evacuarea externa a condensului.


Dezumidificator Rowenta Dry Compact 16L DH4216F0, 16 L, 3 nivele de umiditate, sistem de filtrare, functie pt uscarea hainelor, oprire automata, Alb

un dezumidificator de la rowenta la un pret bun

Este un dezumidificator perfect in orice apartament, are functii complexe precum: ajustarea automata a nivelului de umiditate pentru confort optim si protectie (are 3 nivele de umiditate care opresc aparatul in mod automat de indata ce acesta atinge nivelul de umiditate dorit), are o capacitate mare si poate acoperi o camera cu o suprafata de pana la 87 m3, are un sistem de filtrare calitativ, are o functie line dry care ofera o uscare imbunatatita a hainelor si mai are un recipient pentru apa transparent si alerta automata.

Produsul are o greutate de 11 kg si o inaltime de 47 cm, iar asta il face sa fie perfect in orice camera sau apartament. Vei vedea ca il vei putea transporta cu usurinta dintr-o incapere in alta. In plus vei vedea ca acest aparat nu conuma multa electricitate, deci vei fi mai mult decat multumit de utilitatea acestuia.


Cele mai bune 3 dezumidificatoare de camera sau apartament

Dezumidificator cu tehnologie Peltier Trotec TTP5E, 0,3l / 24h, Pentru incaperi de 6 mp, Lampa de control, Consum redus

dezumidificator de apartament bun

Este un produs deosebit care are o capacitate de 300 ml. Acest dezumidificator electric mentine uscate incaperile de pana la 6 mp, cum ar fi dulapurile de haine sau camara cu alimente. Cu ajutorul acestui produs vei putea impiedica aparitia mucegaiului, dar si sa eliberezi atmosfera de surplusul de umezeala.

Este un produs silentios datorita elementului Peltier si nu te va deranja deloc pe timpul noptii. Aparatul TTP are un mod de functionare extrem de simplu. Pur si simplu il poti conecta la o priza de curent electric si acesta isi va face treaba. Acest dezumidificator electric are o functie deosebita care te va ajuta sa cureti aerul de parul de animale, dar si de scame si de praf. Avantajele sale cele mai mari sunt: functionare silentioasa, design modern si compact, flexibilitate marita, pastreaza uscate incaperile greu de aerisit, detine o lampa de control la prea plin a rezervorului, detine o lampa de control a functionalitatii, are un rezervor de apa transparent, are un element thermoelectric Peltier, dar si un consum mic energetic. Din punctul nostru de vedere este o alegere foarte buna daca ne referim la aceasta categorie de pret. Il recomandam cu incredere!


Dezumidificator de aer Turbionaire Smart 16 – 16 l/24h, Panou de control digital, 130mc/h, Higrostat incorporat, Timer, Auto Restart, Filtru lavabil, Silentios

dezumidificator de apartament cu un design deosebit

Acest dezumidificator de camera acopera o suprafata de pana la 25 mp. Isi demonstreaza eficienta in dezumidificare prin higrostat electronic incorporat, mod de uscare haine si compresor de inalta eficienta. Dezumidificatorul de aer Smart 16 este recomandat in sezonul rece in care umiditatea creste semnificativ. Acesta diminueaza umiditatea peretilor, elimina condensul si previne apartitia mucegaiului. Aparatul protejeaza obiectele de arta si are o functie deosebita de auto-restart prin care isi salveaza setarile si isi reia procesul de dezumidificare la revenirea curentului electric.

Acest produs are costuri minime de intretinere deoarece nu face decat sa elimine umiditatea din aer prin condensarea apei pe o suprafata rece. Produsul este potrivit atat intr-un apartament, cat si intr-o casa.


Dezumidificator Trotec TTK24E, 10l/zi, Debit 100mc/h, Pentru spatii de pana la 15mp

Are o capacitate maxima de 10l/zi si un debit de aer de 100 mc/h. Este un dezumidificator de camera potrivit pentru spatiile de pana la 15 mp.

Are o dezghetare automata, un filtru de aer lavabil, nu are higrostat, are o protectie la prea plin prin deconectare de la sine. Acest produs este ideal pentru incaperile cu o suprafata de pana la 15 m2 si cu un volum de pana la 37 mp. Lungimea acestui produs este de 290mm, latimea de 354 mm, iar greutatea de 10.1 kg. Este un aparat care se poate transporta cu usurinta dintr-o incapere in alta. Este ideal pentru incaperile mici, in general camere si apartamente deoarece nu ocupa mult spatiu. In momentul de fata se gaseste la un pret foarte bun.


Cele mai bune 3 dezumidificatoare profesionale

Dezumidificator profesional TTK 171 ECO

dezumidificator profesional TTk 171 ECO, foarte buna alegere

Acest dezumidificator profesional are o capacitate de 40 de litri pe zi si un debit de aer de 450 mc / h. Are o protectie maxima la praf si la umiditate. In plus are un tabou de deservire usor de intretinut deoarece are un afisaj digital pentru toate functiile.

Are o functie automata comandata prin higrostat in trepte procentuale. Totodata higrostatul este reglabil si ajuta la controlul permanent al umiditatii relative a aerului. De indata ce va fi atinsa valoarea de umiditate dorita, aparatul se va deconecta de la sine. In plus, cu ajutorul timer-ului se poate configura timpul de conectare sau deconectare. TTK 117 este dotat si cu un ventilator special  pentru a putea fi utilizat in suplimentarea punctual cu aer uscat sau uscarea cavitatilor prin montarea unui furtun de aer la stutul adaptor. Dezumidificatorul profesional TTK 171 ECO este usor de intretinut si va da rezultatele dorite deoarece a fost proiectat pentru cele mai grele conditii de lucru. Acest aparat are un filtru de aer accesibil si usor de curatat. In plus, are atentionarea luminoasa atunci cand rezervorul de apa este prea plin si are protectie la prea plin si deconectare automata atunci cand se atinge in rezervor volumul maxim de colectare. Este un aparat mobil datorita manerelor si a rotilor pentru transport . Este un produs care se poate transporta cu usurinta dintr-o camera in alta.

Aparatul are o inaltime de 900 mm si de o latime de 490 mm. In plus, greutatea acestui produs este de 36,5 kg. Daca ne referim la pret, acesta este unul decent. Daca as avea nevoie, eu as lua fara ezitare acest dezumidificator.


Dezumidificator profesional TTK 655 S

un dezumidificator profesional la un pret excelent

Acest dezumidificator profesional are o capacitate de 150 litri pe zi si un debit de aer de 1000 mc/h. Este cel mai puternic produs din aceasta serie. Detine roti de cauciuc si nu lasa urme, totodata aceste roti ajuta la facilitarea transportului dintr-o incapere in alta. Iti ofera o protectie maxima la praf si la umiditate. Are un design industrial german. Are un control de functionare integrat, dar si o functie de dezghetare automata cu gaz cald. Are o buna capacitate de dezumidificare si in incaperile neincalzite. Atunci cand rezervorul de apa este plin, acest aparat are o atentionare luminoasa. Dezumidificatorul profesional TTK 655S mai contine si un higrostat reglabil pentru controlul permanent al umiditatii relative a aerului. Aparatul mai are si o protectie la prea plin adica se deconecteaza automat atunci cand este atins volumul maxim de colectare in rezervor. Detine un filtru de aer usor accesibil si usor de curatat. Acest aparat are o inaltime de 810 mm si o greutate de 54 kg.


Dezumidificator profesional TURBIONAIRE PRO 50, pana la 53 l/zi, higrostat electronic, control digital, afisare umiditate, rezervor incorporat 4.3 l, roti robuste pentru transport facil

dezumidificator electric de cea mai buna calitate. Pret foarte bun

Acest dezumidificator profesional este foarte usor de utilizat, iar functiile sale sunt complexe. Datorita capacitatii sale poate fi utilizat in depozite, fabrici, subsoluri, spatii tehnice, biblioteci, dar si muzee. Are o capacitate de 53 de litri pe zi si poate fi utilizat intr-o incapere de 70 mp. Acest dezumidificator are functii complexe precum: filtru lavabil de praf usor de extras, higrostat electric incorporat, panou digital de control, se poate transporta usor datorita rotilor de cauciuc pe care le are, access usor la rezervorul de apa, dar si o protectie de intarziere la pornire.

Este produsul de care orice mare intreprindere are nevoie pentru a se putea proteja de mucegai. Se gaseste la un pret foarte bun, sper sa il prinzi la oferta.


Ghidul cumparatorului

Dezumidificator – mod de functionare

Functionarea acestuia este similara cu cea a unui aer conditionat. Umiditatea trece prin agentul frigorific al dezumidificatorului unde se transforma in lichid dupa care acesta este varsat in rezervorul cu apa. Astfel aerul rece trece prin partea dezumidificatorului care este mai cald, apoi este eliberat in camera.

Un dezumidificator electric este un produs calitativ care iti asigura un mediu bun in locuinta ta. Daca iti doresti sa ai parte de un produs bun atunci poti opta pentru un model cu o putere mai ridicata deoarece acesta va atinge rapid valorile setate, dupa care se va opri iar asta inseamna ca va avea un consum mai redus.

Daca vrei sa ai parte de un dezumidificator calitativ atunci trebuie sa tii cont de cateva aspecte care ti-ar putea asigura aparatul perfect. Un dezumidificator este un produs util in orice locuinta, indiferent ca locuiesti la curte sau la bloc, acest aparat nu trebuie sa lipseasca din locuinta ta.

Dezumidificator electric – Caracteristici si pareri

 • Capacitatea de dezumidificare

Aici trebuie sa ai in vedere cantitatea de apa pe care o poate colecta intr-o zi un astfel de aparat. Dezumidificatoarele casnice au o capacitatea mai redusa fata de cele industriale. In functie de dimensiunile camerei poti alege un produs care sa ti se potriveasca.

 • Capacitatea de stocare a apei

Este un detaliu pe care nu ar trebui sa il omiti. Cele mai bune dezumidificatoare casnice au recipiente de 2 litri. Nu ar trebui sa cumperi sub nicio forma un produs mai mic de 1.5 litri. Un aparat calitativ poate avea parte de o functie de oprire automata atunci cand recipientul este plin.

un dezumidificator nu este o alegere usoara. De aceea noi te ajutam
 • Ajustarea umiditatii si a vitezei

Dezumidificatorul cu higrostat incorporat este foarte util, deoarece te va ajuta sa il programezi in functie de incapere. Nivelul optim intr-o incapere pentru a nu aparea bacteriile si mucegaiul este cuprinsa intre 30 si 50%.

 • Zgomotul facut de dezumidificator si filtrele

Este perfect normal sa iti doresti un produs care sa nu faca prea mult zgomot. Trebuie sa alegi un produs cu un nivel de pana la 50 dB. Pe piata vei mai gasi si produse care au trepte silentioase. Un bun produs trebuie sa fie dotat cu filtre antibacteriene care sa poata fi inlocuite. Mai sunt produse pe baza de pastile si solutii care trebuie schimbate la o perioada de timp.

 • Functii suplimentare

Cu cat un dezumidificator are mai multe functii cu atat acesta va fi mai performant. Trebuie sa iti cumperi doar dezumidificatoare care sa aiba functii de purificare, de uscare rufe, dar si de functionare continua.

Modul de utilizare al unui dezumidificator electric:

Principii in utilizarea unor dezumidificatoare prin condensare:

daca cauti un dezumidificator electric, esti in locul potrivit
 • Sunt produse care trebuie utilizate in interiorul locuintei;
 • Trebuie sa se respecte distanta minima fata de perete;
 • Nu este recomandat sa se pozitioneze langa sursele de caldura;
 • Daca este pozitionat in centrul camerei mareste randamentul;
 • Nu este recomandat sa se depoziteze obiecte pe aparat;
 • Nu trebuie sa se acopere gaurile de admisie sau evacuare ale aerului;
 • Aparatul trebuie utilizat conform manualului;
 • Dezumidificatorul trebuie transportat si depozitat in aceeasi pozitie in care sa functioneze.

Principii in utilizarea unor dezumidificatoare prin absorite:

 • Sunt destinate utilizarii in spatiile inchise;
 • Se poate folosi atat in camera, cat si in exteriorul ei;
 • Trebuie sa folosesti conducte din otel inoxidabil;
 • Nu trebuie sa se acopere gaurile de admisie sau evacuare ale aerului;
 • Trebuie sa folosesti cele mai scurte conducte cu putinta.

Uscarea aerului poate fi aplicata in mai multe incaperi. Procesul in sine aduce numeroase beneficii cum ar fi :

 • Iti ofera confortul de care ai nevoie;
 • Te ajuta sa ai parte de un climat adecvat;
 • Iti ofera o protectie marita impotriva coroziunii;
 • Iti ofera protectia de care ai nevoie impotriva condensarii vaporilor de apa;
 • Iti ofera o protectie impotriva formarii ghetii;
 • Ajuta la evitarea aglomerarii produselor;
 • Iti ofera o protectie marita importiva bacteriilor sau fungilor;
 • Te ajuta la grabirea reparatiilor si constructiilor.

Care sunt semnele care iti indica ca ai nevoie de un dezumidificator?

Ei bine, daca observi prin casa unul dintre semnele mentionate mai jos atunci este clar ca ai nevoie de un dezumidificator:

 • Condens pe geamuri – daca geamurile ti se aburesc pe interior inseamna ca aerul din incapere este prea umed.
 • Pete de mucegai pe pereti sau pe tavan – mucegaiul poate aparea din varii motive cum ar fi scurgerile de apa de la toaleta sau scurgerile de la robineti. Atunci cand este multa umezeala in aerul din camera apare si mucegaiul. Zonele in care mai poti gasi umezeala in exces sunt dulapurile, pivnitele sau beciurile. Daca ai nevoie ca aceste locuri sa se pastreze in stare buna atunci trebuie sa folosesti un dezumidificator.
 • Mirosurile neplacute – daca in camera apar mirosuri neplacute atunci este clar ca mucegaiul isi va face simtita prezenta in curand.
 • Aparitia igrasiei din cauza infiltratiilor de apa – inundatiile provocate de ploaie pot duce la aparitia igrasiei. Daca apa nu este evacuata corespunzator atunci se poate intoarce in casa si sa iti cauzeze multe probleme.
 • Aparitia unor pete de apa pe pereti – petele de apa de pe pereti pot indica nivelul de umezala din locuinta. Pentru a putea usca peretii afectati de umezeala este necesar sa utilizezi un dezumidificator.

Pentru a putea evita toate problemele mentionate mai sus este necesar sa iti achizitionezi un dezumidificator. Cu cat acesta va fi mai calitativ cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Daca tot esti aici, s-ar putea sa ai nevoie si de alte produse la care ne pricepem: Am facut articole speciale despre cum poti alege cel mai bun aparat de sudura, sau cel mai bun motocultor. Sper sa te ajute.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un comentariu